sdílej na Facebooku
Sdílej na Twitteru
Sdílej na Googlu

Aktuálně

8.6.2017 - Nově spolupracujeme s autoškolami.

Ochrana osobních údajů

V souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, si Vás dovolujeme informovat o zpracování Vašich osobních údajů a o Vašich právech a o povinnostech správce nebo zpracovatele.

Vaše osobní údaje považujeme striktně za důvěrné a jsme povinni o nich zachovávat mlčenlivost stejně jako o údajích týkajících se Vašeho pojištění podle § 39 zákona č. 363/1999 Sb. o pojišťovnictví.

Osobní údaje účastníků pojistné smlouvy jsou nutné pro zprostředkování a uzavření požadované pojistné smlouvy. Osobní údaje nebudou poskytovány žádnému jinému subjektu, než příslušné pojišťovně a nebudou využívány ani jiným, komerčním způsobem. Zpracovávány jsou pouze osobní údaje nezbytné k uzavření pojistné smlouvy.

V případě, kdy správce nebo zpracovatel provádí zpracování osobních údajů v rozporu se zákonem nebo v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů, může subjekt údajů zejména žádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení, požadovat odstranění závadného stavu a v případě nevyhovění této žádosti má možnost obrátit se na příslušný úřad. Ten, jehož osobní údaje jsou zpracovávány nebo který osobní údaje poskytl, je povinen bezodkladně nahlásit správci jakoukoli změnu osobních údajů.

 
Kancelář Otrokovice:
nám.3. května 1569,
765 02 Otrokovice
+420 731 135 608
E-mail: barina.cpp@seznam.cz
Kancelář Zlín:
Kvítková 476
760 01 Zlín
+420 731 135 608
E-mail: barina.cpp@seznam.cz

admin :: webdesign MYLEE Design (c) 2014